Peter Wennerstein NY Marknadsdirektör på ostnor AB

Pressmeddelande publicerat: 16 juni 2014 kl. 08:00

”Jag ser fram emot att bidra till att utveckla ett anrikt svenskt industriföretag. Med de starka varumärkena Mora Armatur, FM Mattsson och Damixa har Ostnor mycket goda tillväxtmöjligheter, både i Sverige och internationellt” säger Peter Wennerstein.

”Vi är övertygade om att Peter, med sin breda erfarenhet, kommer att bidra starkt till vår fortsatta expansion. Vi hälsar honom välkommen till oss efter sommaren” säger Claes Seldeby”, Ostnors VD och koncernchef.

Peter Wennerstein tillträder den 1 september 2014.

För ytterligare information, kontakta Claes Seldeby, VD och koncernchef, Ostnor AB (publ.), +46 (0)250-596405.

 
Ostnor bedriver försäljning, tillverkning samt produktutveckling av vattenkranar under de starka och väletablerade varu­märkena FM Mattsson, Mora Armatur och Damixa. Norden är koncernens huvudmarknad. Koncernen omsätter över 1 miljard kronor och har över 550 anställda.